CORONA PROGRAMMA

23-08-2020 15:21

Door het aantal oplopende besmettingen zijn de maatregelen weer verscherpt en moeten we noodgedwongen alle activiteiten opschuiven. Dat betekent, dat we zodra het volgens de KNMO kan, samen met de leden bekijken wat weer mogelijk is.
We weten dat ook binnen de kring van onze leden het coronavirus de gezondheid bedreigt. We wensen ieder die daarmee te maken heeft veel sterkte toe en we hopen op een hernieuwde start verder in dit jaar. Het jubileumjaar nog wel!
We hebben het feestweekend dat we gepland hadden op 19 en 20 juni moeten verplaatsen naar zaterdag 6 en zondag 7 november.
U heeft daarover ook een brief ontvangen. Het is helaas niet anders. Maar in dat weekend gaan we er ook een mooi feest van maken. Het programma zal binnenkort worden opgesteld.

Voor de website: Stationsplein 100
5431 CE